Omdat wij vinden dat het anders moet

Lokaal

Jouw lokale bakker, slager en groenteboer zijn de specialisten met veel passie en een fantastisch verhaal.

Lokaal.nl brengt deze helden samen en vertaalt de passie naar het bedrijfsrestaurant

Digitaal

Digitale oplossingen zoals digitaal bestellen en slimme systemen leiden tot kostenbesparing en gebruikersgemak. Ons doel is om de meest digitale bedrijfscateraar van Nederland te worden en wij geloven dat digitalisatie een sleutelrol gaat spelen in de beleving van onze gasten.

Innovatief

We hebben van innovatie ons werk gemaakt. We testen voortdurend nieuwe concepten, scouten internationale food trends en kijken hoe we binnen ons lokale DNA nóg slimmer kunnen werken. Onze ambitie is om pioniers te zijn in de bedrijfscatering door middel van technologische implementaties, innovatieve menu’s en vooruitstrevende oplossingen. Wij geloven in de sharing economy en geven een nieuwe betekenis aan dark kitchens. Nieuwsgierig?

Duurzaam

Wij noemen dit Lokaal Verantwoord Ondernemen (LVO). Wij gebruiken onze kennis en digitale middelen om verspilling te minimaliseren. Door lokaal in te kopen creëren we korte ketens, zijn we flexibel in het assortiment en stimuleren we de lokale economie. Bovendien besparen we heel wat verpakkingsmateriaal. Wij zijn vega waar het kan en onze klanten eten natuurlijk met de seizoenen mee. Op die manier zijn People, Planet en Profit perfect met elkaar in balans. Vrijwel zonder het te weten levert u als bedrijf samen met uw medewerkers een stevige bijdrage aan een betere samenleving.

Flexibel

Lokaal.nl bestaat uit een klein betrokken team en door onze efficiënte werkwijze kunnen wij voldoen aan de vraag naar flexibiliteit. Daarnaast draagt onze digitale mindset bij aan een hogere mate van wendbaarheid en kunnen we snel schakelen waar nodig.