Wij dagen onszelf uit om anders te zijn

Innovatief én ervaren

Lokaal.nl is ontstaan vanuit de dromen en ideeën van Alex Bontenbal. Hij heeft 9 jaar geleden samen met een compagnon www.cateringlokaal.nl opgezet voor de eventcatering. Catering Lokaal mag tot op de dag van vandaag voor de top van het bedrijfsleven werken, o.a. voor Brunel, Axians, Rabobank, ING, Bruynzeel keukens, Remeha, Akzo Nobel, Euronext, SAIL Amsterdam, en diverse ministeries.

Catering Lokaal was indertijd pionier in de lokale event catering, wat inmiddels vrijwel tot norm is verheven. Lokaal.nl (mede opgericht door www.appel.nl) zet die innovatieve traditie voort in de bedrijfscatering en neemt daarvoor flink wat ervaring, know-how én enthousiasme mee.

Alex Bontenbal

Alex is het voorbeeld van de ondernemer die onderneemt vanuit zijn hart. Zijn passie voor lokale ondernemers en hun ambacht was indertijd de basis voor het opzetten van Catering Lokaal (eventcatering). Met Lokaal.nl weet hij opdrachtgevers te inspireren en tegelijk iets terug te geven aan de maatschappij. Zijn eigenwijze manier van ondernemen leidt vaak tot verrassend innovatieve en vernieuwende ideeën.

Daan van Veen

Daan heeft een passie voor hospitality, foodservice en optimalisatie management. Zijn ambitie is om bedrijfscatering naar een hoger niveau te tillen op het gebied van digitalisering, data gedrevenheid en innovatieve oplossingen.

Haik van Veen

Ontwerper, storyteller, marketeer… en de sportiefste van het stel. Haik heeft de gave om goed te luisteren en vervolgens met een verrassend creatieve vertaling te komen van de wensen van zijn klanten. Dat deed hij als ontwerper, en dat doet hij nog steeds met heel veel passie als het gaat om gastheerschap.